Over ons kantoor

Het arbeidsrecht is in beweging. Het moet zich voortdurend aanpassen aan de continu wisselende eisen van de maatschappij, en is daarom een dynamisch rechtsgebied. Daarnaast vinden er technologische ontwikkelingen plaats die de arbeidsrechtspraktijk veranderen en verbeteren. YourLegals Arbeidsrecht draagt zelf bij aan deze continue innovatie en heeft daarom de expertise om maatwerk te leveren voor iedere cliënt. 

Yourlegals Arbeidsrecht biedt online juridische ondersteuning toegespitst op de specifieke eisen van zowel de werknemer als werkgever. In samenwerking met ons team van ervaren arbeidsrechtadvocaten en -juristen heeft YourLegals Arbeidsrecht de oplossing voor elk probleem in het arbeidsrecht, door, bijvoorbeeld, te adviseren, bemiddelen of procederen. Het uitgangspunt van Yourlegals Arbeidsrecht is dat voorkomen altijd goedkoper en sneller is dan oplossen. We hechten dan ook veel waarde aan het vastleggen van de rechten en plichten van de werknemer en de werkgever in een zo vroeg mogelijke fase. Door het gebruik van innovatieve technologische oplossingen kunnen we dat sneller, goedkoper en efficiënter dan de klassieke rechtshulpverleners. 

We geloven in het delen van kennis. Yourlegals Arbeidsrecht stelt dan ook via de website de meeste essentiële model arbeidsrecht documenten beschikbaar die met behulp van onze slimme software simpel kunnen worden gegenereerd, specifieke naar de wensen van de cliënt. Maatwerk dus, maar dan zónder de hoge kosten. Opgesteld door gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten en -juristen en altijd volgens de meest actuele wetgeving. 

We publiceren regelmatig blogs van onze aangesloten arbeidsrechtadvocaten en juristen op onze blogpagina. Het arbeidsrecht kent vele facetten en het is dan ook raadzaam om de belangrijkste onderwerpen frequent toe te lichten.

YourLegals arbeidsrecht is geen advocatenkantoor. Onze partners zijn advocaten en juristen, maar zij zijn geen werknemers van YourLegals Arbeidsrecht. Het zijn deze advocaten en juristen die online je vragen beantwoorden, via videobellen met je in gesprek gaan of voor je procederen. Het is mogelijk om aparte afspraken te maken met deze advocaten en juristen als je behoefte hebt aan intensievere begeleiding. Daar zijn dan wel andere voorwaarden en kosten aan verbonden.

Mocht je via YourLegals Arbeidsrecht in contact komen met een advocaat of juristen waar je verder mee wil, vergeet dan niet een overeenkomst op te stellen waarin je de kosten en verplichtingen helder op papier zet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Omdat YourLegals Arbeidsrecht geen advocatenkantoor is, wordt je communicatie met YourLegals Arbeidsrecht niet beschermd door de regels over vertrouwelijk communicatie voor advocaten. Je communicatie via YourLegals Arbeidsrecht met een advocaat, door bijvoorbeeld te videobellen met een advocaat via ons platform, valt daar wel onder.

Heb je een arbeidsovereenkomst of brief nodig? 

Wij beschikken over talloze arbeidscontracten en brieven die je simpel en snel online kan invullen, ondertekenen en verzenden. Stel je arbeidsovereenkomst op wanneer jij dat wil, gewoon op je laptop of telefoon. Deze online service werkt op ieder moment van de dag. Je hoeft dus nooit op iemand te wachten. Daarnaast bevatten onze documenten software die je helpen met het invullen, je hoeft dus niet bang te zijn dat er vormfouten in de overeenkomst zitten of er een cruciale clausule ontbreekt. 

Heb je vragen?

Als je nog vragen hebt over de overeenkomst dan kunt je er voor kiezen een van onze advocaten of juristen naar het document te laten kijken. 

Gaat het om een speciale situatie of heb je extra kennis over het arbeidsrecht nodig? 

Dan is het mogelijk om te videobellen met een van onze advocaten en juristen. Deze afspraak kan je eenvoudig online inplannen in onze agenda, zo bepaal jij wanneer je afspreekt. Wel zo makkelijk. 

Vereist je vraag de persoonlijke aandacht van een advocaat? 

Onze ervaren arbeidsrechtadvocaten en -juristen zijn bereikbaar via onze website. Ons team staat klaar om je te helpen met elk mogelijk probleem. Een advocaat of jurist behandelt de zaak persoonlijk om snel tot de beste oplossing te komen.

“The lawyers affiliated with YourLegals work independently and for their own account and risk. The assignment will be carried out personally, on the understanding that parts of the work can be carried out under the responsibility and supervision of the lawyer by one of the other lawyers affiliated with YourLegals.”

“De advocaten die samenwerken met YourLegals Arbeidsrecht werken onafhankelijk en voor eigen rekening en risico. Opdrachten aan deze advocaten worden door hen persoonlijk uitgevoerd maar, zoals gebruikelijk in de advocatuur, kan een deel van het werk ook door een andere advocaat uitgevoerd worden. De advocaat die het werk heeft aangenomen blijft eindverantwoordelijk.”

Een gedeelte van het bedrag dat de partners van YourLegals Arbeidsrecht in rekening brengen komt ten goede aan YourLegals Arbeidsrecht voor het faciliteren van de service.