Bent u niet zeker over de rechtsgeldigheid van uw arbeidsrecht document?

Als u hier een arbeidsrecht document heeft gekocht, alle stappen heeft gevolgd en het document heeft gedownload, maar er niet zeker van bent of u alles correct heeft ingevuld, kunt u ons naar het document laten kijken. Ook is het mogelijk om uw arbeidsovereenkomsten of documenten op te sturen voor een juridische check of u vraagt onze arbeidsrecht experts de overeenkomsten of documenten voor u op te stellen. Wij zorgen ervoor dat het document in orde is en geen onzekerheden bevat en rechtsgeldig is. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht zijn onze experts de beste keus om uw document na te kijken.

Wanneer een van onze experts ermee instemt om uw document te bekijken, beoordelen of op te stellen en u met zijn/haar voorwaarden akkoord gaat, sluit u een overeenkomst met de expert en/of zijn/haar firma. De overeenkomst met YourLegals houdt op dit punt op te bestaan.

De procedure:

1

Opstellen van een document | €150 ,-

U wilt een document laten opstellen door één van onze experts
2

Verzoek een juridische check | €95 ,-

U bent niet zeker van uw zaak en wilt graag dat het document nagekeken, beoordeeld wordt door een expert
3

Één van onze experts bekijkt uw document

Als u een juridische check heeft gekocht en het document heeft gestuurd, kijkt één van onze advocaten er zo snel mogelijk naar of stelt het door u gewenste arbeidsrecht document op
4

U ontvangt het verbeterde document

Nadat onze expert het document heeft bekeken, stuurt hij/zij het verbeterde document, wat direct gebruikt kan worden

Vraag nu uw juridische check aan

  • Beoordelen van een document: €95 ,- ex. Btw
  • Opstellen van een document: €150 ,- ex. Btw