Heeft u dringend hulp nodig?
Wij nemen de zaak van u over!

YourLegals streeft ernaar om de client zoveel mogelijk vrij te laten in het gebruik en het opstellen van een arbeidsrecht document en het gebruik van onze services. Echter weten wij als de beste dat het arbeidsrecht in sommige gevallen complex en onduidelijk kan zijn voor de klant en er meer juridische bijstand vereist is naast een juridisch video consult of een juridische check.

Of u nu net begonnen bent met het opstellen van een arbeidsovereenkomst of in geschil ligt met uw werkgever/werknemer, de aangesloten advocaten en juristen van YourLegals staan paraat om u bij te staan. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht zijn onze experts de beste keus om uw geschil of probleem op te lossen.

Wanneer een van onze experts ermee instemt om uw document te bekijken en u met zijn/haar voorwaarden akkoord gaat, sluit u een overeenkomst met de expert en/of zijn/haar firma. De overeenkomst met YourLegals houdt op dit punt op te bestaan.

Heeft u een dringend probleem wat onmiddelijk onze expertise vereist? Wij staan voor u klaar!

De procedure:

1

Vraag om juridisch advies

U wilt weten of uw document onjuistheden bevat of u wilt dat onze experts u helpen met uw zaak
2

Wij bestuderen de zaak voor u

Samen zullen we gedetailleerd naar uw document of zaak kijken en zullen we vervolgstappen adviseren om u verder te helpen
3

We zorgen ervoor dat u verder kunt

Onze experts ronden het document en/of uw zaak af en zorgen dat alles juridisch in orde is

Verzoek om juridisch hulp